Front BG new banner (37K)


Welkom op onze site van kennel "Proud Jewel".

Wij zijn Coen en Roos Spronck en wonen in Limburg, in het zuiden van Nederland. Sinds kort mogen wij ons trotse eigenaar noemen van onze Duitse Pinscher kennel "Proud Jewel". Deze kennelnaam staat geregisteerd bij de Raad van Beheer. Tevens zijn wij lid van de Duitse Pinscher Vereniging Nederland afgekort DPVN, en van de Duitse Pinscher Schnauzer Klub afgekort (PSK)

Hoe zijn wij aan de naam van onze kennel gekomen, als u eenmaal in aanraking bent gekomen met de Duitse Pinscher en u leert hem kennen, na een goede opvoeding, heeft u een Juweel van een hond. Een kameraad voor het leven en die voor u door het vuur zal gaan. En hierover mag u dan ook trots zijn. Wij hebben dit zelf zo ervaren en vandaar de naam van onze kennel Proud Jewel.

Wij hebben op dit moment 2 rode teven genaamd: Aischa en Issy. Beide geboren in 2008. En 1 Zwart/rode teef genaamd Zilly geboren in 2006. Met deze honden hebben wij "vreemd" bloed naar Nederland toe gehaald. Onze Fokdoelstelling zal zijn Gezondheid, karakter en uiterlijk. Voor het fokken met onze honden zullen wij ons uiteraard houden aan het fokreglement van DPVN. Gegevens over actuele puppy's of een aankomend nest kunt u op deze site vinden onder puppy.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie of wilt u kennismaken met dit geweldige ras neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt dit doen middels het submenu contact.Copyright 2009 - SnowY - Webmaster
( For problems with the site, please contact the webmaster ).